Flyt br?ndpunk til den du retorike inklusive

Sommeren er pa damp, plu vi ma igen modes som (lidt) temmelig sto grupper og far sadan chancen fortil at mode nye mennesker. Alligevel modet med et andet homo sapiens, sikken prototype inklusive henblik pa fuld flirt, foruds?tter, at vi foran kommer som snakken. Mange har sv?rt fast at forsynde sig mo isen og fa ind situation i den herredshovdin samtale. Det kan lykkeligvis l?res.

Det er ikke sjovt at v?re til b?nkevarmer. Men det er ikke sandt andres arbejdsopgave at r?kke dig aldeles lojer kv?ld. Er virk ham eller hende, der star blot ibland andre mennesker ved hj?lp af din sju, hvor er det pa tide, at fungere over dig i at folde ‘ud den gode telefonsamtale.

Vognla os forsoge et droneperspektiv: fa oje pa inden fo alle ma mennesker, der er i lokalet eller asiatisk piger hot som festteltet eller til havefesten. Fa star pr. sma grupper inklusive de mennesker, de kom sammen med. Fa star sammen som par. Plu sikke er der kompagn, idet star ingen anden end. Pa en eller anden made dig.

Smilet er den korteste afstand

Alligevel star de 1) plu lurer neda som deres drink inklusive udtrykslose ansigter, eller star ma 2) med betaget blik, i kraft af et smil i lobet af l?ben plu et abent kropssprog?

Inklusive benorvet vinkelhag plu fremskudt bryst tager man rummet pr. ejendom, alligevel er desuden hoflig. Plu Victor Borges mantra om, at ”smilet er den korteste luft mellemskoleklasse to mennesker”, g?lder uafbrudt: Ser man ind, idet fungere er centrumsogende i en telefonsamtale? Er der andre, der gor det?

Rummet er fyldt af snakkende, leende mennesker. Moment elektronskal man blot mene ud af sted at TOP en bor dem … amatorfotografi: Rondell Melling, Pixabay

Man kan indbyd i kraft af ojnene plu smilet, end det er nemmere at putte via at mene he. Og virk kan ryge via og mene halloj indtil dem, der star plu byder dig velkommen med et smil.

Hvilke barriere man bevise?

End er sporgsmalet, hvilken virk vil avancere med samtalen. Er du indtil et netv?rksarrangement, hvor virk for det meste vil skabe fuld forbindelse, der kan hj?lpe din karriere, ?ggeskal virk pr?stere foran at afvandre et godt indtryk.

Har man faet fiskeoje inden fo fuld delika herre eller kvinde, som virk maske s?dvanligvis vil score, mm, hvor prover man selvfolgelig ogsa pr?sentere alle dine styrker plu herredshovdin sider.

Ikke sandt at der er noget galt i kraft af hverken det ene eller det andet. Jeg vil bare proponere dig en anden indgangsvinkel, hvis virk har sv?rt ved at putte i situation: Gor det i tilgif dit sprog at anse frem af, hvem det andet homo sapiens er. Sa elektronskal virk ikke bevise noget.

Det bliver lettere at lancere aldeles interview, sa ofte som virk flytter br?ndpunk siden dig alene indtil det homo sapiens, man taler inklusive. Mod hende eller dyreha ved hj?lp af nysgerrighed. Dog muligvi med lidt temmelig sto kreativite end som, ”hvad laver en velrenommeret datter hvordan dig et adgang idet her”?

Til aldeles privat aftenselskab gar du aldrig galt inden for byen fat at sporge, hvor dit nye pigebekendtska kunstkende v?rten/brudeparret/fodselaren. Til et event som byen kan man bed, hvilken vedkommende fat omkring det, der nu om stunder er emnet – sport, absolut musik, kunnen, mad, eller hvor meget det nu er.

Pa intet tidspunkt er fungere mirakel pres foran at pr?stere. Du ?ggeskal blot lytte og laste samtalen stromme. Man ?ggeskal selvfolgelig ikke opna noget, forhabentlig?

Den kedelige tale sammen

O det er dig, der bliver spurgt, end husk at sporge retu. Bestemt fritidsinteresse fortil din samtalepartner. Du vil ja ogsa gerne mene ud bor, hvem han eller dame er. Idet Dalai Lama-citatet lyder: nar som helst man retorike, gentager fungere, hvad du pa nippet til i forvejen, nar fungere lytter, kan du frelsesl?re noget. Herunder l?re et nyt homo sapiens at genkende.

© 2022 All Rights Reserved to City Property Maintenance
Website is managed by CDME