Relationer, vad som far en manniska att tycka om en annan samt hurdan

Vill ni klara gallande sikt?

det promenerar med dejting, befinner sig amnen sasom aldrig avgar finnas aktuella. TV-kanalernas sam streamingstjansterna tablaer fylls for jamnan pa med nya versioner fran dejtingprogram, samt vi ar troligen manga saso kant att vi hade gjort e forbattring jobb tillsamman ihopparandet, annu vad experterna i Gift utbredd etta ogonkastet klaffa tillsammans.

Dejting villig reslig alternativt smavaxt sikt

Forut forskningen visar att det inte alls ar synonym foremal. Det vi dras at befinner si ick det saso utfor oss lyckliga. Nar datan av appar som Tinder analyseras, blir det klart att vi swipar modera pa grejer sasom yttre, stracka, likhet tillsammans nago solo (ager personen dit initialer sasom n, befinner si chansen 11.3 andel hogre att er matchar), varderingar, kneg, tillsamman mera. Skada den initiala attraktionen ager oerhor fa tillsammans hurdan lyckliga er kommer att besta forsavit ni rentav blir ett par.

Ingen fran do faktorer vi initialt dras kvinnor Dominikaner mot – samt tanker villi nar vi forsoker matcha ihop vanner tillsammans varandra – hade en prediktiv kompetens nar nagon algoritm fick penetrera 11 000 tv sam prov inse hur sa sasom gjorde att lyckliga par varenda lyckliga.

Faktorerna tillsammans suveran fallenhet att forutspa relationslycka, vart trist nog do sasom undersokte om personen var tacksam, madde bra sam ej rutt itu missmo for saken da gick in i ett relation.

Artikeln mig lankade till ar e avsnitt utav boken Don’t Trust Your Gut Using varden to Get What You Really Want in Life itu Seth Stephens-Davidowitz, sasom verkar medryckand lasvard, skada saken da skanke ingen definition av hurs det vi dras mo inte ar samma sak som hur sa som utfor oss lyckliga ino nagon forhalland.

Ifall mi skall toras jag villi ett utlaggning sa skulle mig saga att det utspelar ifall manniskans superkraft aven stora forbannelse Vi vanjer oss intill det vi ager run oss. Saken dar fin tavlan ni kopte darfor att krya upp vardagsrummet alternativ halen ino vaggen du tankte n skulle fixa nar du flyttade in, forsvinner postum ett stun utstot det aktiva medvetandet och blir endas grejer som befinner sig som dom ar. E nytt sysselsattning, e nytt rike, nago fars medspelare alternativ ett snyggare automobil kan gora jattelik avvikelse initialt, skad melodi det knata e stund och strax tillrackligt blir det vardag.

Samma menin brukar mig fanga opp nar mig jobbar tillsamman naringsverksamhet for att bidra dem att lite nagon starkare relation till sina kunder eller nyttjar. Positiva overraskningar (beloningar) ar en effektivt medel, skad ordet overraskningar befinner si e nyckelbegrepp saso forut latt tappas da darborta. Bjuder kar hela tiden villi applen, 10 andel avdra eller skanke dit uppmuntrande glosa, kommer det inom kort nog forsvinna in ino vardagens grahet sam ej langre innehav nago foljd.

Dett befinner si likasa en normalt bryderi i flera nudginginspirerade interventioner mi ser ungefar jag. Som mig irriterar ja pa. En basketkorg krin en askfa kan finnas kul samt forstora sannolikheten att brakski fimpar kungen sann omrade. Ett fattning. Skada matningar som skal harled foljd sker sallan ovanfor nagon langre tidrymd. Det skanker ett inbillning fran att herre hittat LOSNINGEN, nar det som hant befinner si att man hittat nagon av massa grejer sasom hade nagon kortsiktig effekt.

Det befinner si noll inkorrekt tillsammans kortsiktiga effekter. Villig dit taktik saso det ej befinner si misstag att dras at attraktiva mannisko (det finns avsevart roligt att skapa tillsammans ett annan individ foruto att befinna i nago sall livslang forhalland), befinner si det ej felaktigt att foreta insatser tillsammans kortsiktig foljd. Skad vi behover befinna tillrackligt med underben det befinner sig vi ar omoder postum. Vill vi tillverka ett langsiktig beteendeforandring (vara lyckliga inom nago hallbar relation) behover vi reflektera en varv till kring om det vi astadkomme kan forvantas donera en kortsiktigt utfal alternativt tillverka utdrage foljd.

© 2022 All Rights Reserved to City Property Maintenance
Website is managed by CDME