Hur du doljer din omrade i Tinder

Instagram Stories: Vilken Disney-karaktar ar du?

Ehuru Tinder ar en platsbaserad ambete anvander den din sate forut att mildra dig finn datum i ditt kvarter. Vissa konsument nog vill fortiga sin lage fran integritetsskal eller andra sin lage forut att hitta matchningar i andra omraden.

Ifall du nagonsin inneha stallt den har fragan allena, inneha vi dig tackt. Lat oss plocka en titt kungen om du kan fortiga eller andra din lage i Tinder eller inte.

Hur vet Tinder din omrade?

Korrekt som alla andra appar som haller reda kungen din omrade vet Tinder din position genom att hantera GPS-signalen fran din telefon. Det betyder att nar du oppnar appen kommer din sate att uppdateras for att aterspegla varje du befinner dig just nu. Inte fri pa om du anvander iPhone eller Android kan du uppdatera appens platsbehorigheter till ”Tillat alltid” eller ”Tillat uteslutande nar du anvander appen.”

Varje stig din GPS byter position (sag nar du ar kungen semester) far du avsevart fler matchningar an du vanligt utfor darfor Tinder okar ”nya anvandare” i ett kvarter. Detta utfor det lattare for turister eller nya population att hitta potentiella datum gallande nya platser.

Tinder anvander ocksa ditt WiFi for att avtala din placering, sa det ar speciellt marigt att forfalska din GPS nar du anvander den arme appen.

Kan du fortiga din plats pa Tinder?

Nej ar svaret nix. Du kan ej fortiga din sate gallande Tinder. Det ar en platsbaserad app som anvander stracka och geografi pro att indela dina potentiella matchningar. Ifall du slar gallande GPS anvander den telefonens plats forut att finna varje du ar. Om du stanger av din GPS anvander den vilken mobilinformation den kan anhopa in.

Aven ifall du kunde dolja din lage fran Tinder skulle det producera appen mer eller mindre betydelselos. Du skulle ej langre klara av kika nagra personer i ditt kvarter, och ingen skulle heller kunna marka din profil.

Men aven om du inte kan dolja din plats, kan du det forandra din sate via en GPS-spoofing-app eller i genom att abonnera pa nagon av Tinders premiumtjanster.

Korrigera din plats med Tinder Passport

Aven ifall det finns en gratisversion av Tinder kan du inforskaffa en uppgraderad version som heter Tinder Plus eller Tinder Gold. Detta abonnemang kommer att kosta dig $9,99 i manaden och kommer med Tinder Passport bland andra funktioner.

Tinder Passport later dig andra din position nar du vill. Om du till foredome planerar att flytta till en ny stan och vill begynna eftersoka matchningar innan du kommer dit, kan du skrida in i dina installningar och manuellt justera din plats till ditt om en stund nya hem. Kungen sa satt kan du begynna svepa innan du ens kommit dit.

Till abonnera pa Tinder, bringa appen, valj Installningar och valj darefter Get Tinder Plus eller Gold. Darnast anger du blott din betalningsinformation och njuter fran de nya funktionerna.

  1. Valj din profil fran Tinder.
  2. Valj installningar fran din profilsida.
  3. Knacka Svep in eller Plats(baserat gallande din telefon).
  4. Valj Lagg till en ny position.
  5. Forandra din position till onskad lage. Valj Visa inte karna stracka ifall lamplig.

Om du ej valjer det har alternativet kommer appen att presentera potentiella matchningar som du ar hundratals eller tusentals mil bort fran omradet du just nu sveper in i.

Tank pa att det kan plocka upp till 24 timmar att visas i en ny platssokning, sa ifall du blott ar franvarande ett dygn tvingas du planera i forvag ifall du vill hitta ett datum i det omradet.

Aven ifall du kan behova vanta minst 24 timmar for att visas i lokala sokningar, bor du kika lokala matchningar direkt och klara av svepa som vanligt.

Hur https://internationalwomen.net/sv/blog/postordrebrud-turne/ forfalskar du din placering kungen Tinder?

Andra din omrade pa Tinder ar samt mojligt med en bedraglig GPS-app; dock har anvandarna haft blandade konklusion med det har alternativet. Vissa av de falska GPS-apparna verkar inte langre rulla efter de senaste Tinder-uppdateringarna samtidigt de fungerade bra forut andra. Jag skulle saga att de ar varda att prova men ar inte garanterade.

Jag testade nagra falska GPS-appar nar sjalv skrev Tinder-tutorials och de fungerade pro det mesta. I och med dessa appar ar en aning roliga och fungerar kungen mer an enbart Tinder, ar de varda att utprova anda.

Kan du stalla in Tinder gallande privat?

Jada, det ar mojligt att stalla in din Tinder till personligt, men du tvungen handla det privilegiet. Tinder Plus later dig dolja din profil for allihopa Tinder-anvandare och din profil kommer enkom att visas pro personer som du inneha svepat pa rak arm kungen. Kungen sa satt behover du inte gruva dig forut att dina vanner ska se din profil, och du behover ej gruva dig forut att framlingar ska vara medveten om din allmanna position forran du sveper at hoger.

Aven, ifall du kortvarigt vill pausa din profil (det har alternativet ar gratis och tillgangligt forut alla) fran att visas i svepsessioner, kan du skrida till dina installningar och upphora av ”Visa mej gallande Tinder”. Detta kommer att dolja din profil forut andra, men kom ihag att du ej heller kommer att kunna kika nagon annans profil forran du aktiverar den har installningen igen.

Las fler tips forut Tinder

Du kan inte dolja din plats gallande Tinder men du kan korrigera den i genom att prenumerera gallande Tinder Gold eller Tinder Plus, eller genom att bruka en falsk GPS-app for att fabricera din plats.

Har du nagra andra palitliga satt att forvranga eller latsas din placering i appen? Informera nedan om du gor det!

Om du tyckte att den arme artikeln varenda duglig, se till att betrakta in nagra av vara andra fantastiska artiklar gallande Tinder, till exempel Hur man omatchar allihopa gallande Tinder och Hur man fixar en forvriden GPS med Tinder som inte fungerar.

© 2022 All Rights Reserved to City Property Maintenance
Website is managed by CDME